Látogasson el webáruházunkba!

Ónix matt csakra karkötő 8 mm-es golyókból (002)

Webáruház  »  Ékszerek  »  Csakra Karkötők  »  Ónix matt csakra karkötő 8 mm-es golyókból
https://www.7chakra.hu/termek/002-onix-matt-csakra-karkoto-8-mm-es-golyokbol
 Ónix matt csakra karkötő 8 mm-es golyókból
A csakra karkötő ásványai segítenek összehangolni és megnyitni a csakrákat az energia szabad áramlása érdekében. Csökkenti a mentális és fizikai stresszt. Javítja a kreativitást és az önbecsülést. Tisztít a negatív gondolatoktól és érzésektől. Növeli az öröm, boldogság érzését és segít optimistábbá válni az életben.
Ára:
3 990 Ft

A csakra karkötő 8 mm-es golyókból van összefűzve, a kezdetét és a végét az Ónix matt változata választja el. A sorrend : hematit, karneol, tigrisszem, aventurinkvarc, kalcedon, szodalit és az ametiszt. Így megalkottunk egy kb. 20 cm-es karkötőt, amiben minden csakrakő megtalálható.

Ónix matt csakra karkötő 8 mm-es golyókból részletes ismertetője

A csakra központok a test energetikai központjai, amelyek a szervek és ezáltal az egész szervezet működéséért felelősek. Elhelyezkedésük szerint a testünk hossztengelyében a fejtetőtől a gerinc mentén a farokcsigolyáig találhatók. Általában jellemző színekkel ábrázolják a helyüket a testen, ahol fontos szervek helyezkednek el a testünkben. Mindig alulról a fejtetőig soroljuk őket és jellemző színeik miatt jellemző színű köveket társítunk hozzájuk :

- gyökércsakra: hematit, gránát, jáspis, rubin, korall,

- nemi csakra: karneol, holdkő, napkő,

- napfonat csakra: borostyán, tigrisszem, citrin,

- szívcsakra: aventurin, malachit, smaragd, krizopráz, jade, krizokolla, krizolit, rózsakvarc, kunzit, rodonit, rodokrozit,

- torokcsakra: kalcedon, akvamarin, krizokolla, türkiz,

- homlokcsakra: szodalit, zafír, lazúrkő, sólyomszem,

- koronacsakra: ametiszt, fluorit, szugilit.

Ezek a kövek segítik a csakra központok működését, energiával töltik fel őket. Ezeken a köveken kívül vannak olyanok is, amelyek nagy energiájuknál fogva önállóan is képesek feltölteni a központokat, de használatukkal a feltöltő köveket is ellátják energiával. Ilyen kövek a hegyikristály és a gyémánt. Csakra ékszereket tehát abból a célból készítenek, hogy az ékszerben lévő kövek energiával lássák el a csakrákat folyamatosan, így az alulműködést vagy a túlműködést összhangba hozzák.