Akciós
Ónix matt csakra karkötő 8 mm-es golyókból
Megosztás másokkal:

Ónix matt csakra karkötő 8 mm-es golyókból

Cikkszám: 002
Kiszerelés: db
Készlet:8 db raktáron
A csakra karkötő ásványai segítenek összehangolni és megnyitni a csakrákat az energia szabad áramlása érdekében. Csökkenti a mentális és fizikai stresszt. Javítja a kreativitást és az önbecsülést. Tisztít a negatív gondolatoktól és érzésektől. Növeli az öröm, boldogság érzését és segít optimistábbá válni az életben.
3 990 Ft   3 392 Ft
 db
Rövid ismertető: A csakra karkötő 8 mm-es golyókból van összefűzve, a kezdetét és a végét az Ónix matt változata választja el. A sorrend : hematit, karneol, tigrisszem, aventurinkvarc, kalcedon, szodalit és az ametiszt. Így megalkottunk egy kb. 20 cm-es karkötőt, amiben minden csakrakő megtalálható.

Termékismertető

A csakra központok a test energetikai központjai, amelyek a szervek és ezáltal az egész szervezet működéséért felelősek. Elhelyezkedésük szerint a testünk hossztengelyében a fejtetőtől a gerinc mentén a farokcsigolyáig találhatók. Általában jellemző színekkel ábrázolják a helyüket a testen, ahol fontos szervek helyezkednek el a testünkben. Mindig alulról a fejtetőig soroljuk őket és jellemző színeik miatt jellemző színű köveket társítunk hozzájuk :

- gyökércsakra: hematit, gránát, jáspis, rubin, korall,

- nemi csakra: karneol, holdkő, napkő,

- napfonat csakra: borostyán, tigrisszem, citrin,

- szívcsakra: aventurin, malachit, smaragd, krizopráz, jade, krizokolla, krizolit, rózsakvarc, kunzit, rodonit, rodokrozit,

- torokcsakra: kalcedon, akvamarin, krizokolla, türkiz,

- homlokcsakra: szodalit, zafír, lazúrkő, sólyomszem,

- koronacsakra: ametiszt, fluorit, szugilit.

Ezek a kövek segítik a csakra központok működését, energiával töltik fel őket. Ezeken a köveken kívül vannak olyanok is, amelyek nagy energiájuknál fogva önállóan is képesek feltölteni a központokat, de használatukkal a feltöltő köveket is ellátják energiával. Ilyen kövek a hegyikristály és a gyémánt. Csakra ékszereket tehát abból a célból készítenek, hogy az ékszerben lévő kövek energiával lássák el a csakrákat folyamatosan, így az alulműködést vagy a túlműködést összhangba hozzák.

Kapcsolódó vagy hasonló termékek